Thursday, January 26, 2012

Ühepajatoit (ahjus)




Ühepajatoit kuulub Marguse lemmikute hulka (nagu ma nüüd teada sain). Ise ma seda kodus varem teinud ei ole ning seega saan edaspidi erinevaid variatsioone proovida. Hetkel siis väga lihtne ahjus ise küpsev toit.






KOOSTISOSAD

* 500 g pehmet lambaliha, sealiha või veiseliha
* oliiviõli
* 2 klaasi vett
* 4 porgandit
* 1 väike kaalikas
* juursellerit
* 6 kartulit
* 1 sibul
* soola
* küüslauku
* maitseaineid oma eelistuse järgi

VALMISTAMINE

Lõika pehme liha 40-50grammisteks kuubikuteks. Pruunista lihakuubikud pannil koos sibula ja küüslauguga.

Lõika porgandid, seller, kartulid ja kaalikas kuubikuteks (soovi korral pruunista kergelt õlis).


Aseta kõik koostisosad hautamisnõusse, kalla üle kahe klaasi veega (võid lisada ka klaasi puljongit) ning hauta ahjus umbes 2,5 tundi 180 kraadi juures.

No comments:

Post a Comment