Saturday, May 16, 2015
Täidetud kanatasku
KOOSTISOSAD
* 500 g kanafileed
* peotäis sinki
* pakk maitserohelisega sulajuustu (Merevaik)
* peotäis riivjuustu
* 1 muna
Paneerimiseks
* Santa Maria krõbe paneering kanale
* riivsaia
* seesamiseemneid
või
* paprika pulber
* 2 peotäid riivsaia
* sool
* pipar
* õli
VALMISTAMINE
Lõika kanafileed pooleks ning tambi toidukile vahel õhukeseks.
Määri igale kanale sulajuustu, raputa peale riivitud juustu ja tükeldatud sink.
Soovi korral kinnita tasku ääred kokku puutikuga või seo nööriga.
Pane ühte kaussi lahti klopitud muna ning teise paneerimispulber pooleks riivsaia ning maitse järgi seesamiseemnetega.
Kasta tasku läbi munast, ning seejärel paneerimissegust.
Kuumuta pannil õli, prae vaikse tulega kanataskud mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveeri salati või endale muu meelepärase lisandiga.
Labels:
Kiire argiroog
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment