Taas üks lihtne, maitsev ja kiire argiroog. Maitseb hästi ka järgmisel päeval.
Kellele teravad maitsed toidus ei meeldi, võib tšillipulbrit vähem panna. Kellele väga teravad toidud meeldivad - pange rohkem kui antud retseptis toodud.
KOOSTISOSAD
* 500 g
veise- või
seguhakkliha
* 1
punane
paprika
* 1
porru
* 1
küüslauguküüs
* 400 g
valgeid või punaseid
konservube
tomatipürees
* 1 dl
vett
* 1tl
paprikapulbrit
* 1tl tšillipulbrit
* 1tl
soola
* 0,5 tl
musta pipart
* keedetud
riisi
VALMISTAMINE
Kuumuta pannil vajadusel natukene õli, lisa hakkliha ja prae, kuni hakkliha on
kergelt pruunistunud.
Samal ajal puhasta ja tükelda paprika, porru ning haki küüslauk. Pane keema riis (mina eelistan basmati riisi ning sellesse rooga läks seda ca kolmveerand klaasi).
Lisa köögiviljad ja prae hakkliha-köögiviljasegu veel 5 minutit, sega
aeg-ajalt. Maitsesta segu soola, pipra, tšillipulbri ja paprikapulbriga. Lisa oad (koos tomatipüreega), keedetud riis ning vesi. Kuumuta keemiseni, siis kata pann kaanega ja hauta
10-15 minutit.
(retsept pärit: Pere ja Kodu retseptiraamatukesest)
No comments:
Post a Comment