Makaroniroad kuuluvad üldiselt minu lemmikute hulka. Teised pereliikmed nendest nii ei vaimustu aga mina võiks pastat süüa pea ülepäeva :)
Antud toidu liigitas Margus "vaatan-mis-külmkapis-on-sellest-teen-süüa ehk külmkapiülejäägid". Eks ta reaalselt hakkabki selline toit olema - jääb üle jupike vorsti ning otsid mingit lihakraami juurde ja saadki hea vormiroa.
Midagi erakordset see toit siiski polnud ning teinekord ma poodi ekstra selle roa koostisosi ostma ei lähe. Kui külmkapi sisu võimaldab, teen aga teinekordki :)
KOOSTISOSAD
* 4 dl väiksed makarone
* 150 g suitsuvorsti
* 150 g suitsukana
* 1-2 hapukurki
* 4 muna
* 1 dl majonees
* 3 dl piima
* 2 tomatit
* 2 dl riivjuustu
VALMISTAMINE
Keeda makaronid vastavalt õpetusele ja kurna. Samal ajal haki vorst ja kana
väikesteks tükkideks.
Klopi lahti munad, lisa majonees ja piim ning maitsesta.
Kalla võiga määritud
ahjuvormi läbisegi makaronid, hapukurk, vorsti- ja kanatükid. Aseta
peale tomativiilud ja riivjuust. Kalla üle piima-munaseguga.
Küpseta 200
kraadises ahjus ca 30 minutit.
(algretsept pärit: Talleggi koduleheküljelt)
No comments:
Post a Comment