KOOSTISOSAD
* 2 kanafileed
* 1/2 pakki maitserohelisega toorjuustu
* 1 muna
* värsket beebispinatit
* soola-pipart
* võid
* tex mex paneeringut
* oliiviõli
VALMISTAMINE
Haamerda kanafileed ükshaaval toidukile vahel õhukeseks.
Sega kokku toorjuust, väiksemateks tükkideks rebitud beebispinat, muna ja maitsesta saadud segu soola-pipraga.
Määri täidis kanafileele (ühest äärest
jäta umbes 3 cm vabaks). Teise äärde (kust keerama hakkad)
pane killukev võid ning keerasin kana kilega aidates
rulli.
Enne küpsetamist sega pool pakki paneeringut õliga ja paneeri kanarullid selles. MIna lisasin tex mex paneeringule ka riivsaia ning seesamiseemneid.
Küpsetasin 200 kraadi juures pöördõhuga programmiga u 20 minutit.
Serveeri kartuli-brokkoli püree ning majoneesi-hapukurgi kastmega.
No comments:
Post a Comment