Saturday, May 16, 2015

Täidetud kanatasku



KOOSTISOSAD


* 500 g kanafileed
* peotäis sinki
* pakk maitserohelisega sulajuustu (Merevaik)
*  peotäis riivjuustu
* 1 muna

Paneerimiseks

* Santa Maria krõbe paneering kanale
* riivsaia
* seesamiseemneid

või

* paprika pulber

* 2 peotäid riivsaia
* sool
* pipar
* õli

VALMISTAMINE

Lõika kanafileed pooleks ning tambi toidukile vahel õhukeseks. 


Määri igale kanale sulajuustu, raputa peale riivitud juustu ja tükeldatud sink.


Soovi korral kinnita  tasku ääred kokku puutikuga või seo nööriga. 


Pane ühte kaussi lahti klopitud muna ning teise paneerimispulber pooleks riivsaia ning maitse järgi seesamiseemnetega. 


Kasta tasku läbi munast, ning seejärel paneerimissegust. 


Kuumuta pannil õli, prae vaikse tulega kanataskud mõlemalt poolt kuldpruuniks. 


Serveeri salati või endale muu meelepärase lisandiga.

No comments:

Post a Comment